Skip to content

Kaliopi – Dona

Maret 8, 2016

Од сите малечки нешта ова најмногу вреди
Од сите големи мисли од цел мој свет
И кога назад се вртам ти си стално тука
Како скриена сенка тивок божји цвет

За се што ти си ми дала
Од срце ти фала
За сето минато време

Дона, Дона, Дона, Дона, Дона, Дона, гледај ме
И насмеј се за мене
Дона, Дона, Дона, Дона, моја сила светлост сјај
Ме правиш силна знај, о Дона, верувај
Во мене верувај

Од сите малечки нешта ова најмногу вреди
Од сите големи мисли од цел мој свет
Знам кому припаѓам и каде тоа радост ме чека
Одам до облаци мали на бисерни скали

За се што ти си ми дала
Од срце ти фала
За сето минато време

Дона, Дона, Дона, Дона, Дона, Дона, гледај ме
И насмеј се за мене
Дона, Дона, Дона, Дона, моја сила светлост сјај
Ме правиш силна знај, о Дона, верувај
Во мене верувај

Во мене верувај

Iklan

From → Uncategorized

Tinggalkan sebuah Komentar

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: