Skip to content

Kaliopi – Crno i belo

Maret 28, 2016

Во очи сега гледај ме
Не сум губитник ти знај
Не се предавам до крај
Нема раѓанје, без паѓанје

Отвори душа признај ми
Што сме сега јас и ти
Пола мое во тебе
А пола твое спие во мене
Ајде сега гушни ме
До небо дигни ме

Црно и бело е се
Една вистина и една лага
И ако заедно сме
Јас бирам среќа, ти бираш тага

Црно и бело е се
Добро и лошо ништо не ги дели
Дај сега насмевни се
Денот ме води, во ноќи бели

Во очи сега гледај ме
Таму ти ќе најдеш се
Ајде предај се до крај
За ново раѓанје, со мене, о

Отвори душа признај ми
Што сме сега јас и ти
Пола мое во тебе
А пола твое спие во мене
Ајде сега гушни ме
До небо дигни ме

Црно и бело е се
Една вистина и една лага
И ако заедно сме
Јас бирам среќа, ти бираш тага

Црно и бело е се
Добро и лошо ништо не ги дели
Дај сега насмевни се
Денот ме води, во ноќи бели

Црно и бело е се
Една вистина и една лага
И ако заедно сме
Јас бирам среќа, ти бираш тага

Црно и бело е се
Добро и лошо ништо не ги дели
Дај сега насмевни се
Денот ме води, во ноќи бели
Црно и бело е се

Iklan

From → Uncategorized

Tinggalkan sebuah Komentar

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

w

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: