Skip to content

Jafunisun – Ti Soreang ka Kopo

Agustus 28, 2016

Ti Soreang ka Kopo
Kana angkot nu hejo
Ngan sorangan, kuring diuk
Ditukangeun

Ti Soreang ka Kopo
Kana angkot nu hejo
Tos ulin ti imah wargi
Ngan areuweuh

Tadina mah kuringna teh
Rek ulin ka Ciwidey
Ngan sorangan, kuring sieun
Da teu nyaho

Kuring lieur rek ka mana
Rek tataros, kuring era
Kuring lieur rek ka mana
Rek tataros, teu bisa basa Sunda
Tungtungna mah, balik deui ka imah

Ti Soreang ka Kopo
Kana angkot nu hejo
Di dituna, kuring ngadon
Ngadagoan

Ti Soreang ka Kopo
Kana angkot nu hejo
Da sorangan, jadi nyasab
We lungsurna

Ditempo teh dina pelang
Kalakah Leuwipanjang
Nya tos wae balik deui
Ka Tangerang

Kuring lieur rek ka mana
Rek tataros, kuring era
Kuring lieur rek ka mana
Rek tataros, teu bisa basa Sunda
Tungtungna mah, balik deui ka imah

Tungtungna mah, udar ider salieurna
Tungtungna mah, balik deui ka imah

 

From → Uncategorized

Tinggalkan sebuah Komentar

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: